Line up Mainstage

JULIAN JORDAN

De Nederlandse DJ / producer Julian Dobbenberg, alias Julian Jordan, is de voorhoede van de nieuwe generatie dance-muziekhotshots van het land, met een enorm indrukwekkend trackrecord in zijn korte tijd in deze wereld. Hij brengt een frisse draai in de dance-scene, waarbij hij een deel van zijn kenmerkende geluid en bombast combineert met spannende nieuwe wendingen en invloeden die tot nu toe hebben gezien dat MTV hem als “iemand om te bekijken” noemde. Vraag hem naar zijn toekomstige ambities en het is duidelijk dat hij een toegewijde kunstenaar is die zeer gedreven is om zijn verheven doelen te bereiken. Hij wil ‘professioneler en creatiever worden’ in alles wat hij doet, met ambities om nog grotere mensen te bereiken en te spelen. Met zo’n uitgebreide en toegewijde fanbase die al is opgebouwd en zo’n duidelijke visie die het voortstuwt, twijfelen we daar geen moment aan.

MAURICE WEST

De 19-jarige Nederlandse DJ en producer Maurice West heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, al grote bewegingen gemaakt in de dance-muziekgemeenschap. Hij is de eerste artiest die is ondertekent bij Mainstage Music van W & W en is lid van het Armada-team in slechts een jaar na het uitbrengen van zijn eerste nummer. Door zijn eigen melodieuze bigroom-geluid te creëren en zich te laten ondersteunen door de dance-elite, wist Maurice hoe hij de charts en de radio kon veroveren. Er komen veel meer monsterlijke knallers en grote samenwerkingen aan in de toekomst.

NAFTHALY RAMONA

Waar woorden falen, spreekt de muziek. Dit is een gezegde dat miss Nafthaly Ramona het beste beschrijft. Met hiphop- en R&B-invloeden brengt zij zichzelf en anderen samen om het heerlijke en warme gevoel van vroeger terug te brengen.De tijd is rijp om naar het volgende niveau te gaan. Laat nog meer mensen zien waar Nafthaly Ramona om draait. Are you ready? She sure as hell is!

JOHNNY 500

Geweldige skills, ladykiller looks en ‘the cool’ om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl. Met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 does it.

BIZZEY

Bizzey is de alias van de Nederlandse DJ, MC enproducer Leo Roelandschap. Hij kreeg als onderdeel van Yellow Claw wereldwijde bekenheid, maar sinds 2016 focust hij zich weer op een solo carrière. Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Als maker, kenner en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

FRENNA

Frenna is onderdeel van de succesvolle groep SFB. Verder was hij gast op singles van artiesten als Broederliefde, SBMG, Lijpe en Monica Geuze en was hij een van de artiesten die meewerkte aan het album Retro van producer Reverse. Met Twocrooks verscheen het nummer ‘Meisjes Blijven Meisjes’. Ondertussen blijven hij en de andere drie leden van SFB samenwerken. Hun albums Reset the levels – Boulevard en Lituatie bereikten respectievelijk nummer 13 en 2 van de Album Top 100. Eind 2016 kwam zijn album ‘Geen Oog Dichtgedaan’ binnen op nummer 4 van de Top 100. Op dat moment staan er ook elf singles in de Single Top 100 waaraan hij heeft meegewerkt.

DIGGY DEX

Koen Jansen, alias Diggy Dex, begint in 1995 onder de naam De Profeten met rappen. Later is hij één van de leden van DAC met wie hij in 2002 en 2005 twee albums uitbrengt.

Ondertussen timmert Diggy Dex ook solo aan de weg met zijn eerste album Verhalen Vanuit De Sofa als resultaat in 2006.  In 2014 brengt hij onder zijn eigen label zijn vierde album Do It Yourself uit. Een jaar later levert hij bij Giel Beelen een wekelijkse rap-column. In oktober van 2015 verschijnt Treur Niet (Ode Aan Het Leven), een track die hij samen met JW Roy opnam. Samen met Ali B maakt hij in het voorjaar van 2016 de track Ik Huil Alleen Bij Jou, dat zijn derde hit in de Top 40 wordt.

MC VENOM

De sfeer is er niet mee… HO WACHT? De sfeer is er niet meer? Niet bij MC VENOM!
Waar deze man is, is het feest aan! Samen met jou zorgt hij dat de meezingers op zijn max mee worden gezongen.

BWESS

BWESS is een talentvolle DJ uit het Oosten van Nederland. BWESS staat aan het begin van een mooie toekomst, maar heeft nu al een behoorlijk lekker CV aan optredens! Afgelopen jaar was zo’n groot succes, daarom zal hij dit jaar weer draaien op Boulevard Outdoor!

Line up Dangerouzmind

ACT OF RAGE

Act of Rage is het jonge gezicht van het beruchte label Minus is More. Zijn eerste E.P. ‘Confronting Reality’ bevatte 5 no-nonsense nummers. Zijn vervolgversie was de hoog geaccepteerde track Rage (Raw op je Dak 2014 anthem) met MC Jeff. Wat resulteerde in volledige steun van de grote namen in de scene. Zijn muzikale visie en energieke uitvoeringen resulteerden in vele optredens zoals Supremacy, Qapital, Dominator Festival, Defqon 1 en Loudness.
The Rage gaat verder!

HYPNOSE

Bloeiend op opbeurende melodieën, sensationeel opzwepende sferen en het creëren van een parallelle wereld waar luisteraars zich kunnen onderdompelen in het opkomende duo Hypnose staan ​​ongetwijfeld in de voorhoede van Hardstyle’s talentcohort!

Gedreven door een eeuwigdurende wens om ware emotie in geluid te vertalen, bereid je voor op het feit dat deze twee jongens je gehypnotiseerd achterlaten!

PRIMESHOCK

Primeshock” is het directe effect van een Hardstyle-bom die te hard is gevallen. Verslindend de scène Hard Dance met een razende stroom van energie, breidt hun schokgolf zich uit met de snelheid van geluid! Primeshock levert gekke krachtige sets die menigten opblazen en stadia opblazen. Bovendien vertegenwoordigen ze de beste Hardstyle in hun maandelijkse Powermode Podcast, uitgezonden op Q-dance Radio. Primeshock. Je schok van energie!

JAY REEVE

Julien Raasing, of beter bekend als het opkomende wonderkind Jay Reeve, heeft een passie voor creatie en is op een hartverwarmende reis naar de top! Na in 2015 de sprong te hebben gemaakt en zijn eerste releases op X-BONE te laten vallen, ging Jay Reeve door met fenomenale releases zoals ‘One Destiny, ͟͞HomeComing’ met Noiseshock, ͞Voice Of Silence, ͟͞Remote͟en zijn Q-dance VOLGENDE release ͞Mododia.͟ Een Een gebalanceerde benadering tussen harde slagen en droomachtige melodieën, het geluid van Jay is exponentieel in bloei gekomen, wat vervolgens resulteerde in ondersteuning van de pioniers van de scene. Wat prestaties betreft, Jay heeft zijn betovering al eerder uitgesproken bij menigten in Dance Valley, Daylight Festival, Summerfestival, Dream Village, Groove Garden en zal de komende zomer de heilige gronden van Intents Festival en Defqon.1 veroveren! Denk aan de muziek, onthoud de naam – Jay Reeve is net begonnen!

THE PITCHER

Zijn collega-producers noemen zijn muziek “smaakmakend” en “revolutionair”, terwijl The Pitcher zelf op weg is om een van de beste hardstyle DJ’s te worden. Met een van de Donkey Rollers-producers aan het roer, heeft The Pitcher al een aantal hits gescoord, zoals de klassieker ‘Pump It Loud’ en ‘I Just Can not Stop’, later opgenomen door de Duitse Techno-band Scooter. Wat The Pitcher anders maakt dan andere hardstyle DJ’s, is zijn veelzijdigheid als DJ. The Pitcher weet hoe hij het publiek moet vangen, zoals hij zo moeiteloos bewees met zijn legendarische DefQon1-set. Een meester als het gaat om het winnen van de menigte, The Pitcher vergeet nooit waar het allemaal om draait: “ENJOY THE MUSIC!”

REQUIEM

Toen Requiem voor de eerste keer werd blootgesteld aan de hardere stijlen, werd hij voor altijd verslaafd. Er was nog maar één missie over: zijn passie voor hardstyle verspreiden door zijn stem te laten horen. Zijn eerste optreden was begin 2014 bij club Lucky in Rijssen. Vanaf dat moment begon zijn reis en trad hij op bij bijna elk evenement of festival in Nederland. Zijn naam werd meteen gezet met releases als ‘Collateral Damage’, ‘Killa Hilla’ en ‘Take The Hit’. Zijn nieuwe aankomende release ‘The Next Level’ beschrijft de passie, energie en motivatie waar Requiem voor staat. Hij werkte al samen met artiesten als Warface, Titan, The Pitcher en als onderdeel van 3 Tha Hard Way samen met Jason Payne en Regain. Zijn volgende samenwerking is al ingesteld met D-Sturb. Samen met zijn uitgesproken karakter en energieke sets met een mix van klassiekers en actuele nummers, is deze 23-jarige in de lift.

 

FURYAN

Furyan begon op 18-jarige leeftijd hard dance en Hardcore-platen te draaien onder de naam Charly S en kreeg snel een residentie in een van de grootste clubs van Rotterdam, Hollywood Music Hall. Zijn uitstekende smaak voor muziek en gevoel met zijn publiek maakte hem een ​​van de meest populaire jonge DJ’s in de regio Rotterdam, waardoor hij de kans kreeg om grote evenementen zoals Hard Bass en back2school te spelen. Sinds 2009 richt Furyan zich volledig op zijn grootste passie: Hardcore! Zijn muziek neemt hem ook over de hele wereld mee, en trad op in landen als Australië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en meer! De toekomst van deze begaafde Hardcore-maestro zal een opwindende tijd worden. Met een onwankelbare toewijding aan zijn vak in de studio die schittert met elke onvergetelijke uitvoering, is het duidelijk dat Furyan al in een niet te stoppen tempo naar de top van zijn respectievelijke scène klimt.

FREQUENCERZ

Pepijn Hol en Niels Koster vormen samen het Nederlandse hardstyleduo Frequencerz. Pepijn brengt sinds 2005 tracks uit onder deze naam. Niels kwam er later als DJ bij. De muziek van dit duo werd door artiesten als D-Block & S-te-Fan en Deepack op de grote festivals gedraaid. Frequencerz tekende in 2009 bij het label Fusion Records.

Pepijn en Niels zijn niet alleen actief onder de naam Frequencerz: samen met B-Front maakt het duo onderdeel uit van de live-act ‘B-Freqz’.

 

B-FRONT

B-Front is de alias van de Nederlandse hardstyle-dj en producer Bob van der Palen uit Veldhoven.

Op 8-jarige leeftijd raakte Bob in contact met muziek, waarna hij op 10-jarige leeftijd trance begon te produceren in de studio van zijn buurman. In 2005 had Bob zijn eerste release met ‘Motherfucking Psycho’ op ‘DJs Records’, gevolgd door de hit ‘Lunatick’ in 2006. Samen met Adaro, Frequencerz en Ran-D richtte Bob in 2015 zijn eigen label op: Roughstate.

Bob is niet alleen actief onder de naam B-Front: samen met Frequencerz maakt hij onderdeel uit van de live-act ‘B-Freqz’. Daarnaast heeft hij samen met Frontliner de live-act ‘B-Frontliner’, en maakt hij ook onderdeel uit van de act ‘2-Sidez’ met Jaimy Ernste.

Line up The Partyhouse

DE FEESTDIRECTEUREN

De Feest Directeuren draaien overuren! Middels een afgewogen mix van peptalk en een flink aandeel bijpassende kneiters zwepen deze bazen elk feest op tot verhoogde staat van uitbundigheid, teneinde een feestprestatie van formaat te realiseren. Zulks geschiede voorts in stemmige gelegenheidskleding en dito gemoedstoestand. 30 juni zullen deze bazen The Partyhouse opblazen!

ROOIE RINUS & DENNIS VAN DAM

Rooie Rinus en Dennis van Dam: 100% dansen 200% party en 300% entertainment!

Rooie Rinus kenmerken zich door de te gekke verschijning van deze rasentertainer. Bekende smartlappen, feest-stampers, meezingers, tranentrekkers en alles wat daar tussen zit volgt elkaar in vlot tempo op. Het publiek wordt betrokken bij het interactieve optreden waarbij het NK polonaise niet mag ontbreken, wie weet maken jullie wel de grootste polonaise van Nederland!

Samen met Dennis van Dam zal hij zorgen voor een onwijs gezellige show!  Al jong pakte Dennis van Dam de microfoon en heeft al meerdere malen op het Megapiratenfestijn gestaan. Hij heeft de nodige ervaring om iedereen een geweldig sfeervolle avond te bezorgen. Na een periode van 10 jaar pakt Dennis het weer op en gaat hij ALS EEN KOMEET!

DJ LARS

DJ Lars is een ervaren allround georiënteerde dj. Door zijn spontane interactie met het publiek en veelzijdige platenkeuzes is deze dj voor elk feest een graag geziene gast. Van Feestmuziek tot aan Disco Classics, van top40 tot club. Zo is DJ Lars te spotten in discotheken en losgaande feesttenten tot aan besloten en stijlvolle feesten.

Door zijn opzwepende draaistijl, zijn verrassende mixen en zijn enthousiaste manier van presenteren weet DJ Lars van elke gelegenheid wel een feest te maken.

BEATCROOKS

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks  komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow!

Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

In 2016 is het duo genomineerd voor de ‘Best Opkomende Act 2016’ en heeft het duo de vakjuryprijs van de Party Awards in ontvangst mogen nemen.

HENK DISSEL

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door. Op zondag 14 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’.

Met ‘Het Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. De muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijke stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017.
Begin 2018 kwam de single ‘Het Cafeetje’ uit. Dit is een hele andere single dan iedereen gewend was van Henk maar de single is op dit moment een echte kroegenhit.

FLASHBACK HEROES

Back to the 90’s & 00’s met Flashback Heroes! Een hitjesparade die jou door de gloriejaren van de guilty pleasures loodst, met een vleugje van nú voor extra smaaksensatie. De Flashback Heroes laten kerels zo groot als bomen trappelen als kleine prinsesjes en dames van hun gekleurde stoeltjes afglijden. Trek je roze onderbroek aan, laat je plaatsvervangende schaamte thuis, activeer je karaokelust en zing je schor! Puinhoop gegarandeerd!

DJ PASCAL

All-round DJ Pascal! Geen genre waar hij niet in thuis is.

Op jonge leeftijd was hij al bezig met licht en geluid en sinds 5 jaar mag hij ook DJ voor zijn naam zetten. Pascal is voor elk feestje geschikt want zoals hij altijd zegt: “Ik sta er niet voor mijzelf maar voor de mensen”. Het liefste mixed Pascal de oude klassiekers en guilty pleasures door de nieuwste hits in de elektronische dansmuziek. Pop, rock, nederlandstalig, feest, top 40, R&B, EDM en ga zo maar door…

Niets is te gek, alles kan en alles mag!

Line up Het Speelbos

ROB GASD'ROP

Waar feest is, is Rob. combineer dit met ijskoude jagermeister en je krijgt MC Rob Gasdr’op! Deze hyperactieve en altijd goed gemutste feest-Koreaan is niet alleen jouw moeders ideale schoonzoon, maar ook de microfoonmeester die de spreekwoordelijke heipalen er in komt rammen wanneer er een feest gebouwt moet worden. Trek je stevige schoenen aan want stampen krijgt een nieuwe dimensie. Hop Hop Gasd’rop, tis verdomme geen seniorenbingo.

FEIERSTARTER

Feierstarter is dé bierkönig uit Twente, waarbij kwaliteit en originaliteit hoog in het vaandel staan. Laat je verrassen door Top 2000 hits van weleer, electronische synth pop of die ene heerlijk Duitse Mallorca hit. Pak een biertje, smeer je keeltje in en laat je lekker gaan.

HAMMERHAMMERS

Van acid sounds tot rollende kicks. Met HammerHammers duik je de diepte in waarbij techno-geweld zich afwisselt met klassiekers van weleer. Sluit je ogen, bal je vuisten en laat je verrassen.

BASTIAN & BAILEY

Bastian Bailey is de alter ego van de Nederlandse DJ Bas Stamsnijder, die al sinds kleins af aan bezig is met topsport en muziek. Bailey is een Deephouse / House / Progressive house DJ die opgroeide in een topsport klimaat waarin muziek altijd een belangrijke motivator is geweest voor de geboren Enternaar. Als kleine jongen doet hij mee aan musicals, soundmixshows en verschillende open-podia, maar zet deze ambities een aantal jaren in de ijskast om zich helemaal op zijn topsport carrière te kunnen focussen.

JESSIE'S MEDLEYS

Altijd al de gouden medleys van “Helemaal Hollands” of “Amsterdam Medley” van dichtbij willen horen? Tijdens de Silent Disco komen deze straight in your ears binnen met Jessie’s Medleys! Laat je verrassen door zijn goddelijke stem waarmee hij al menig koptelefoon-hart wist te veroveren.

RON BETON

Gewapend met genadeloos harde Techno zaagt Ron Beton door merg en been. Bereid je voor op muzikaal geweld waar je U tegen zegt en wat als een komeet inslaat.

DE GROTE SILENT KARAOKE SHOW

Jazeker, het welbekende schele noten festijn mag niet op Boulevard Outdoor ontbreken dit jaar. De karaokeshow wordt verzorgd door de mannen van Het Karaoke Kabinet en deze keer komen de parels van jewelste rechtstreeks op je headphone binnen. Heerlijk! Gehoorbeschadiging is nog nooit zo leuk geweest! Wie durft het aan?

ALTIJD LARSTIG

Altijd Larstig is jouw party DJ van A tot Feest. Van appetijtelijke apres ski kneiters tot exotische R&B glijders, gecombineerd met heroische hardstyle klappers en meer. U vraagt, hij draait, wij feesten! Altijd Larstig staat voor prettig gestoord, met het stigma puinhoop 2.0. Linksom, rechtsom, naar boven of diagonaal, jij hebt 100% feestgarantie!

VAAGSTYLE

Een originele kruisbestuiving tussen absolute klappers uit het tweede rijtje, kwaliteitskneiters van weleer en pikante hits met een plat randje met VAAGSTYLE! Van Bhangra Knighs tot Skinny Jeans, van foute 80’s tot one day flies. Wij stoffen je grijze hersenhelft af, injecteren je met nostalgie en tattooeren “OH JA” op je Buis van Eustachius. Een commercieel verantwoorde platenparade van vergeten hits, met als ultieme doel muzikaal verrassen en feesten!

SILENT STOELENDANS

Terwijl kanaal A zich optimaal vermaakt met de schele noten van “De Grote Silent Karaoke Show” vindt er op kanaal B een heuze stoelendans plaats! Zie je het ook niet zitten? Dans dan lekker mee! Ga de strijd aan tegen de rest en ontpop je tot ware stoelenkoning of koningin! Meezingen verplicht.

HYPNOSE

Bloeiend op opbeurende melodieën, sensationeel opzwepende sferen en het creëren van een parallelle wereld waar luisteraars zich kunnen onderdompelen in het opkomende duo Hypnose staan ​​ongetwijfeld in de voorhoede van Hardstyle’s talentcohort!

Gedreven door een eeuwigdurende wens om ware emotie in geluid te vertalen, bereid je voor op het feit dat deze twee jongens je gehypnotiseerd achterlaten!

FLASHBACK HEROES

Back to the 90’s & 00’s met Flashback Heroes! Een hitjesparade die jou door de gloriejaren van de guilty pleasures loodst, met een vleugje van nú voor extra smaaksensatie. De Flashback Heroes laten kerels zo groot als bomen trappelen als kleine prinsesjes en dames van hun gekleurde stoeltjes afglijden. Trek je roze onderbroek aan, laat je plaatsvervangende schaamte thuis, activeer je karaokelust en zing je schor! Puinhoop gegarandeerd!