/Hoe en wat?

Veel gestelde vragen.

Hier vind je alles wat je wil en moet weten over Boulevard Outdoor! Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via onze contactpagina!

Boulevard Outdoor 2020 tickets blijven geldig voor Boulevard Outdoor 2021 op zaterdag 3 juli.

Tickets

Ik kan mijn ticket(s) niet terug vinden?

Ga naar deze link en vul het e-mailadres in waarmee de bestelling is gedaan. Je krijgt de tickets dan weer opnieuw in de mail. Let op; check ook de ongewenste mailbox!

Blijven mijn (gekochte) tickets voor Boulevard Outdoor 2020 geldig voor 2021?

Ja, alle tickets voor Boulevard Outdoor 2020 blijven geldig voor Boulevard Outdoor 2021 op zaterdag 3 juli. Je hoeft hiervoor zelf geen stappen te ondernemen. Je ontvangt binnenkort van ons e-mail met de personalisatie link. (Mocht je jouw tickets nog niet hebben gepersonaliseerd)

Hoe personaliseer ik mijn ticket(s)?

Je gekochte Boulevard Outdoor tickets moeten eerst op naam gezet worden voordat je ze ontvangt.

  • Na aankoop van je tickets ontvang je een bevestigingsmail van Paylogic. Hier vind je een link naar de pagina om voor iedere ticketontvanger zijn of haar persoonlijke informatie toe te voegen. Klik na het invullen op doorgaan!
  • Controleer goed of de gegevens juist zijn ingevuld en klik op bevestig. De personalisatie van je ticket(s) is afgerond.
  • Je ontvangt een e-mail met daarin de gepersonaliseerde tickets.

Note; kan je deze mail of die met je tickets niet terugvinden? Vraag dan via deze link van Paylogic een nieuwe mail op.

Kan ik de naam wijzigen op mijn ticket(s)?

Heb jij jouw ticket(s) al gepersonaliseerd maar kan diegene toch niet meer naar het festival? Dan kan je de naam op de tickets hier wijzigen.

Kan ik mijn gepersonaliseerde ticket(s) nog verkopen?

Kan je helaas toch niet meer naar Boulevard Outdoor en wil je graag jouw ticket verkopen? Of ben je net te laat met het kopen van een ticket en wil je alsnog graag naar Boulevard Outdoor? Dat kan via Ticketswap! Boulevard Outdoor heeft namelijk een samenwerking met ticketswap.

SecureSwap betekent dat de verkochte tickets worden worden omgeruild voor een nieuw ticket die direct op naam van de nieuwe eigenaar staan. Het oude ticket, dat nog in bezit is van de verkoper, is daarmee automatisch ongeldig. Hierdoor is het 100% veilig om je tickets via dit platform te verkopen en te kopenGeen probleem, er zijn twee verschillende mogelijkheden om dit op te lossen.

Moet ik mijn tickets printen?

Nee, dit is geen noodzaak. De tickets kunnen namelijk ook vanaf je mobiel worden gescand, mits deze niet is beschadigd en de helderheid van het scherm hoog staat ingesteld. Daarnaast kan je ook de close app downloaden, zodat jouw tickets daar zichtbaar zijn! Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd even stabiel is. Wij adviseren je dan ook om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon en een screenshot te maken zodat je je digitale ticket altijd snel bij de hand hebt.

Waar kan ik mijn pre-sale munten ophalen?

Na binnenkomst kun je je munten met het geprinte ticket of via het ticket op je mobiel ophalen bij de pre-sale kassa’s.

Zijn er lockers?

Ja, deze staan gelijk bij de hoofdingang en kan je hier alvast online reserveren. Vlak voor Boulevard Outdoor gaat de online verkoop dicht. Wil je dan toch nog een locker? Dan kan je deze bij de kassa reserveren.

COVID-19 X Boulevard Outdoor

Boulevard Outdoor & COVID 19

We krijgen veel vragen over de maatregelen en regels omtrent covid 19. Momenteel hebben we nog geen concrete richtlijnen vanuit de overheid. Wanneer er meer duidelijkheid is, zullen we dit uiteraard zo snel als mogelijk met jullie delen.

Boulevard Outdoor werkt samen met testenvoortoegang.

Boulevard Outdoor heeft zich aangemeld voor testenvoortoegang.org. Wanneer alles klaar is, kan jij je via deze website aanmelden om te testen. (Boulevard Outdoor evenement staat nog niet tussen de evenementen.)

Moet ik een afspraak maken om me te laten testen?

Ja. Een afspraak maken kan via testenvoortoegang.org

Wat kost het om te laten testen voor toegang?

De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

Kan ik ook bij een GGD-locatie laten testen om een geldig toegangsbewijs te krijgen voor Boulevard Outdoor?

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Ik ben al gevaccineerd, moet ik me dan ook laten testen?

Nee, Vanaf 24 juni kunnen bezoekers ook hun vaccinatiebewijs omzetten in een coronatoegangsbewijs voor de Corona check app. Om ook deze QR-codes te kunnen scannen is een update van de app vereist (naar versie 2.0.0).  Voer deze update uit ter voorbereiding op het evenement. In het menu, onder het kopje: “over deze app” kun je zien welke versie je hebt(versie 2.0.0 is benodigd). Vanuit de appstores kun je de laatste versie downloaden (soms gaat dit automatisch).

Kan ik ook een zelftest gebruiken om toegang te krijgen tot Boulevard Outdoor?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alle testen worden uitgevoerd via testenvoortoegang.

Hoelang van tevoren moet ik me laten testen voor Boulevard Outdoor?

De testuitslag is 40 uur geldig. Dus je moet je binnen 40 uur voor de aanvang van de activiteit of het evenement laten testen.

Wat moet ik doen als de testlocatie waar ik heen wil vol zit?

We raden je aan om je op een locatie zo dicht mogelijk bij je huis te laten testen. Zit deze locatie vol wanneer jij je wilt laten testen? Check dan de volgende dag nog eens. De testcapaciteit wordt elke dag aangepast. Nog steeds geen plek? Laat je dan testen op een ander tijdstip en/of een andere locatie.

Hoelang duurt het voordat ik mijn uitslag krijg?

Binnen een uur ontvang je de uitslag.

Waar kan ik mijn uitslag zien?

Je ontvangt je uitslag via e-mail. Houd voor de zekerheid je spam folder in de gaten.

Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?

Negatief getest? Dan ontvang je een unieke code in je e-mail met de testuitslag. In de CoronaCheck-app zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs.

Voor een geprint coronatoegangsbewijs kan je deze code via www.coronacheck.nl omzetten. Het testresultaat zelf geldt niet als toegangsbewijs.

Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl.

Wat moet ik meenemen naar Boulevard Outdoor?

Een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl), je identiteitsbewijs en een toegangskaartje.

Zorg ervoor dat je ook de CoronaMelder-app op je telefoon hebt staan om het risico op verspreiding van mogelijke besmettingen te verkleinen.

Wat controleert Boulevard Outdoor?

Boulevard Outdoor controleert bij aanvang of jij een geldig coronatoegangsbewijs hebt via de QR-code in de CoronaCheck-app of via een geprint coronatoegangsbewijs van www.coronacheck.nl.

Kijk voor meer informatie op www.coronacheck.nl.

Over Boulevard Outdoor

Wat zijn de openingstijden van Boulevard Outdoor?

Boulevard Outdoor is geopend vanaf 14:00 uur tot 00:00 uur.

Wat is de minimale leeftijd voor Boulevard Outdoor?

Boulevard Outdoor is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Bij twijfel zullen we om een geldig legitimatiebewijs vragen. (Let op; een kopie is dus niet geldig!)

Waar is Boulevard Outdoor?

Boulevard Outdoor keert voor de 10e keer op rij terug naar het Lageveld in Wierden. Adres; Vriezenveenseweg 57, Wierden.

Pendelbus station Wierden/Het Lageveld

Tussen 14 uur en 20 uur rijdt er 4 keer per uur een pendelbus naar het festivalterrein van Boulevard Outdoor. Tussen 22 uur en 01 uur rijdt er 4 keer per uur een pendelbus naar het Station in Wierden.

Je kan jouw pendelbus tickets (retour) kopen via de website (rechts boven in, ”koop hier je extra’s”) voor slechts €5,50 incl. fee of voor €10,00 op de heenweg bij het Station.

Mag ik zonnebrand meenemen?

Zonnebrand mag smeerbaar (dus géén spuitflacons); en als het nog in een nieuwe verpakking zit.

Wat mag je NIET meenemen naar Boulevard Outdoor 2021?

Het is niet mogelijk om eten en drinken het festivalterrein op te nemen. Er is voldoende mogelijkheid om te eten en te drinken op Boulevard Outdoor.
Vloeistoffen – In verband met veiligheidsredenen is het ook NIET toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein (dus ook geen deodorant, haarlak etc.)
Drugs, wapens en andere verboden middelen – Kortom: alles waarmee je jezelf of iemand anders mee kunt bezeren of letsel toe kunt brengen.

Ik heb een voedsel allergie. Hebben jullie hier speciaal eten voor?

Wij hebben een groot aantal cateraars op de Boulevard Outdoor. Echter kunnen wij niet garanderen dat bij de cateraars alles allergie vrij is. Je mag eigen etenswaren meenemen mits deze ten behoeve zijn van je allergie. Verder moet je in het bezit zijn van een doktersverklaring om problemen bij de poort te voorkomen.

Mocht je zelf eten mee willen nemen, dan dien je dit vooraf te melden door het contactformulier in te vullen op de contactpagina.

Zijn er kluisjes op Boulevard Outdoor?

Ja, deze kan je online reserveren via de website of je kan ze nog reserveren op het festivalterrein.

Tot hoe laat kan ik naar Boulevard Outdoor?

Het is tot 22:30 uur mogelijk om met een geldig ticket het festival terrein te betreden.

Kan ik het festivalterrein tussentijds verlaten?

Helaas is dit niet mogelijk.

Ik gebruik medicijnen, moet ik hier wat voor doen?

Ja, dit dien je vooraf te melden door middel van een mail naar customerservice@boulevardentertainment.nl met jouw voor- en achternaam, geboortedatum en type medicatie.

/Contactformulier

Neem contact met ons op.

Je kunt de meest gestelde vragen vinden op onze FAQ pagina. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij helpen je graag!