Festival outfits

De festival outfit voor Boulevard Outdoor, het gezelligste festival van Oost-Nederland

Zaterdag 29 juni zullen er weer hele grote namen aanwezig zijn op Het Lageveld in Wierden. Boulevard Outdoor wordt dit jaar groter en gezelliger dan ooit! De kleren maken de man, dus is het fijn om er tiptop uit te zien. Dit zijn onze tips voor dé festival outfit waar jij de blits mee kan maken tijdens Boulevard Outdoor.

Bandana – de bandana is weer helemaal terug! De bandana is weer hotter than hot en dus niet meer te missen in jouw kledingkast. Om je nek, in je haren of om je armen? No worries! Tijdens Boulevard Outdoor kan jij jouw bandana dragen hoe jij het zelf wil.

Ripped jeans – overal waar je tegenwoordig loopt zie je in bijna elke broek wel gaten of scheuren. Of er nou op beide knieën een scheur zit of alleen eentje ter hoogte van het bovenbeen, bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een ripped jean in de kledingkast liggen.

Blote enkel – naast de ripped jeans is ‘flanking’ ook helemaal in. Deze trend is niet nieuw, maar bestaat al langer. Het is zelfs gezond voor je, omdat je lichaam zo eerder went aan de koude lucht! Blote enkels in combinatie met de ripped jeans is dé tip voor jouw festival outfit.

Schoenen – schoenen zijn misschien wel het belangrijkste kledingstuk van jouw hele outfit. Zorg ervoor dat jij je mooiste schoenen aantrekt zodat jouw beste moves kunt showen aan al je vrienden. Match jouw schoenen met de rest van je kleding en zorg voor het perfecte plaatje!

Shirt – met het juiste shirt geef jij de juiste boodschap af. Of er nou een bepaalde tekst op staat en je shirt heeft speciale kleuren, jouw shirt is vaak de eerste indruk die mensen van jou krijgen. Boulevard Outdoor staat altijd voor kleur, trek iets kleurrijks aan en val op tussen alle feestende mensen!

Zonnebril – de zon zal volop schijnen en met een zonnebril hoef jij niet de hele dag met dichtgeknepen ogen het festival te ervaren. Een ander voordeel van de zonnebril is dat jij sneaky naar alle mensen kan gluren tijdens Boulevard Outdoor! Vergeet dus je Snelle Planga niet mee te nemen naar Boulevard Outdoor.

Deze festival outfit zullen ervoor zorgen dat jij een heerlijke dag zult hebben bij Boulevard Outdoor op 29 juni 2019.

Festival Musthaves

De musthaves voor Boulevard Outdoor, het gezelligste festival van Oost-Nederland

Het festivalseizoen komt er weer aan en 29 juni zal Boulevard Outdoor terugkeren naar Het Lageveld in Wierden. Met je vrienden genieten van het heerlijke weer en de fijne muziek. Dit jaar wordt Boulevard Outdoor groter en gezelliger dan ooit! Om je te helpen voorbereiden, hebben we speciaal voor jou het ultieme Boulevard Outdoor lijstje samengesteld met alles wat je nodig hebt om jouw dag compleet te maken. Wil jij alles halen uit deze geweldige festival dag? Gebruik dan onze top 7 musthaves om jouw festival ervaring tot een hoger niveau te brengen. Belangrijker nog, zorg goed voor jezelf! Drink voldoende water, smeer je goed in en geniet van de muziek en het lekker weer!

Een draagbare oplader voor je mobiel – mobieltjes vreten tegenwoordig ontzettend veel energie en jij wilt natuurlijk aan al je thuisblijvende vrienden en familie laten zien hoe fantastisch het festival is! De grote artiesten wil jij delen met al je Snapchat en Instagram vrienden en de geweldige Festival eindshow van Boulevard Outdoor mag natuurlijk ook niet ontbreken. Niets is vervelender dat jouw mobiel op hét moment van filmen uitvalt op een festival. Voorkom deze teleurstelling en neem een draagbare oplader mee naar Boulevard Outdoor.

Vrienden – niets is leuker dan een festival meemaken met jouw beste vrienden! Dit is dé musthave voor elk festival! Een lekker drankje doen, genieten van de artiesten en de sfeer of rustig iets eten. Alles is beter samen met je vrienden! The day after worden alle verhalen van het festival weer besproken er geniet jij samen met hun nog langer na van een heerlijke festival dag.

Zonnebrand – het gaat weer ongelofelijk lekker weer worden op zaterdag 29 juni tijdens Boulevard Outdoor. Het zonnetje zal volop schijnen, dus vergeet je niet goed in te smeren! Niks is vervelender dan na een festival dag thuis te komen en te zien dat je helemaal rood bent.

Zonnebril – de zon zal zaterdag 29 juni weer volop schijnen tijdens het festival. Met een zonnebril hoef jij niet de hele dag met dichtgeknepen ogen het festival te ervaren. Een ander voordeel van de zonnebril is dat jij sneaky naar alle mensen kan gluren tijdens Boulevard Outdoor!

Oordopjes – met een paar oordopjes kan jij nog beter genieten van de heerlijke muziek, de geweldige artiesten en lig jij zonder hoge piep in je oren veel lekkerder in je bed na een grandioze festival dag.

Genoeg geld – of het nou een pinpas of contant geld is, zonder geld gaat het een lange en saai festival dag worden. Lekker koude drankjes halen, iets heerlijks te eten of een souvenirtje voor thuis. Met genoeg geld op zak, is dit alles geen probleem voor jou tijdens het festival; Boulevard Outdoor!

En misschien wel de belangrijkste van allemaal, de kaartjes om het festival te betreden!

Deze musthaves in combinatie met het heerlijke weer, een stralende zon en lekkere koude drankjes zorgen voor een festival waar jij nog lang van kan nagenieten!

Boulevard Outdoor 2019

Zaterdag 29 juni Het Lageveld Wierden

Boulevard Outdoor is dit jaar groter dan ooit! Op zaterdag 29juni 2019 vindt voor het negende jaar op rij hét gezelligste festival van Oost-Nederland plaats! Dit jaar met zo’n 50 artiesten, verdeeld over zeven area’s! Met de mega vette en uiteenlopende line-up,  ga je samen met meer dan 7.000 feestende bezoekers compleet los! (meer…)

BOULEVARD OUTDOOR 2017 – PLATTEGROND

Boulevard-Outdoor-Plattegrond_

 

TIMETABLE BOULEVARD OUTDOOR 2017!

TIMETABLE-BOULEVARD-OUTDOOR-2017-27-06

Een entreeticket is je grootste vriend. Ga er juist mee om!

Mocht je kaarten hebben gekocht voor Boulevard Outdoor 2017, dan ontvang je deze pas nadat je de namen van alle bezoekers hebt ingevuld. Door het personaliseren van kaarten gaan we zwarthandel tegen; het wordt lastiger om kaarten op te kopen en te verkopen voor woekerwinsten.

Bij de entree van Boulevard Outdoor 2017 wordt er om je ID gevraagd, dus zorg dat je deze meeneemt en de juiste naam op de kaart staat.

Mocht na het personaliseren blijken dat een andere vriend mee gaat, dan kan je de naam wijzigen via Ticket Transfer. Dit is gratis. Een naam wijzigen kan tot 30 juni, één dag voor Boulevard Outdoor 2017. Dit kan via de volgende link: https://customerservice.paylogic.com/hc/nl

Als je een kaart wilt verkopen kan dat alleen via TicketSwap. Bij TicketSwap wordt het verkochte ticket vervangen door een geheel nieuw ticket waardoor de koper zeker is van een geldig toegangsbewijs. De naam op het ticket wordt hierbij ook aangepast.

BEVESTIGINGSMAIL NIET ONTVANGEN?
Als je de bevestigingsmail van Paylogic niet hebt ontvangen, of andere herinneringsmails niet kunt vinden, kun je de volgende stappen volgen om deze te vinden.

Zoek in je inbox naar: ‘Paylogic customer service’

Open de e-mail genaamd: ‘Important! Additional information’

Open deze e-mail, scroll naar beneden en klik op: Click here to check the status of your order’

Klik op: ‘Add additional information’

Nu kun je de tickets personaliseren en ze downloaden

Voor elk ticket moet persoonlijke informatie worden ingevuld, zoals de volledige naam en het e-mailadres van de persoon die naar het event gaat. Let op dat de informatie uniek moet zijn voor elk ticket. Gebruik dus de namen zoals ze ook op de officiële documenten vermeld staan (paspoort/ID-kaart).

Nadat deze informatie ingevuld is, ontvang je de gepersonaliseerde tickets. Als je deze niet hebt ontvangen binnen 24 uur nadat je ze hebt aangevraagd, neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com.

Regel je vervoer!

Op eigen houtje, georganiseerd en/of relaxed naar Boulevard Outdoor 2017?
Er zijn genoeg mogelijkheden om naar het gezelligste festival van Oost-Nederland te komen!

Event Travel
Hoe tof is dat? Via bijvoorbeeld Event travel kun gemakkelijk je vervoer regelen naar Boulevard Outdoor.
Je kunt opstappen vanuit meer dan 100 plaatsen in Nederland!
 Jouw voordelen:
► Je hebt geen bob nodig
► Snel en binnen een paar clicks je vervoer geregeld
► Naast een busplaats is het ook mogelijk om een combikaart te reserveren.
Hiermee kan je voordeel oplopen tot wel €15,- euro!
►Check hier de opstapplaatsen en scoor je (combi)tickets!

Trein
Met de trein is het ook gemakkelijk om op Boulevard Outdoor te komen.
Vanuit Apeldoorn, Deventer, Enschede en Zwolle ligt Wierden op de (traject)route.
Let op(!): er stopt geen Intercity in Wierden.

► Plan je reis gemakkelijk hier!

Vanaf het station in Wierden rijden er pendelbussen naar het festivalterrein voor maar 5,-
NSmap concept 1

Fiets
Kom je gewoon lekker met de fiets? Er zijn genoeg fietsenstallingen!
Zorg wel dat je licht op je fiets hebt. Wel zo veilig!

Line-up tot zo ver!

De line-up voor Boulevard Outdoor 2017 is zo goed als rond. We hebben nog een paar grote namen aan te koningen, maar we willen jullie de line-up tot op heden niet onthouden.

LINE-UP-Boulevard-Outdoor-2017

Earlybird Ticket verkoop start

Zoals elk jaar zijn er speciaal voor de bezoekers die snel verzekerd willen zijn van een ticket, “De Earlybirds”!
Je ben niet alleen verzekerd van een ticket, je hebt ook nog een korting van tien euro!
We stellen maar een aantal tickets beschikbaar, dus zorg dat je op woensdag 22 februari klaar zit om 19.00 uur
Succes!

boulevard-outdoor-mailheader

Nieuwe datum Boulevard Outdoor 2017

De Nederlandse zomer is kort en telt in deze korte periode meer dan 800 festivals. Het is dan ook een hele puzzel om gelijk na het festival de juiste datum te prikken voor het volgende jaar.
Om de juiste artiesten te kunnen boeken, over het juiste materieel te beschikken en vooral om jullie als bezoeker niet te hoeven laten kiezen tussen de beste, gezelligste of grootste festivals hebben we besloten Boulevard Outdoor te verschuiven naar 1 juli 2017
De Night Owl tickets blijven uiteraard gewoon geldig en we kijken al weer uit naar de eerste early bird acties!

boulevardoutdoor_2017-aankondiging