Boulevard Outdoor, hét dance festival van 2018 in Overijssel

Wanneer je in de zomer van 2018 uit je plaat wilt gaan op de beste dancetracks, dan ben je bij Boulevard Outdoor aan juiste adres! In het laatste weekend van juni in 2018 wordt namelijk het dance festival van Overijssel weer gehouden. Met een festivalterrein nog groter dan vorig jaar pakken we dit jaar groter uit dan ooit. Met de beste dj’s uit de dancescene en een dik festivalterrein zijn er genoeg redenen om ook in 2018 helemaal uit je plaat te gaan. Voor het beste dance festival van 2018 moet je dus zeker het laatste weekend van juni in Overijssel zijn.

Dance op festivals in 2018

Dance, ook wel bekend als electronic dance music (EDM) is een verzamelnaam voor alle soorten elektronische muziek. Bijna het grootste gedeelte van dancetracks wordt gemaakt met elektronische muziekinstrumenten en kan meestal niet live worden gespeeld. Typerend voor dancemuziek is de eenvoudig melodie die in een 4/4-maat gespeeld wordt. Er zijn vele soorten dance die deze tijd op festivals gedraaid worden, maar de meest voorkomende stijlen op dit moment zijn toch wel: hardstyle, techno, trance en house.

Ook in 2018 zal het aantal dance festivals in Nederland in grote getale aanwezig zijn. Als oriënterende dance festivalliefhebber zal je dus al vroeg moeten kijken welke festivals er allemaal in 2018 worden gehouden. En dan is nog de vraag of je gaat voor een groot festival aan de andere kant van Nederland waar je lang voor moet reizen, of dat je toch kiest voor een iets minder groot festival dat meer in de buurt is.

Voor de meeste festivalbezoekers zal het uiteindelijk toch gaan om de dj’s die op het dance festival in 2018 zullen draaien. Je wilt natuurlijk wel uit je dak kunnen gaan op de beste tracks en hiervoor wil je graag wel een eindje in de bus, de trein of de auto zitten. Bij Boulevard Outdoor, hét dance festival van 2018 in Overijssel, weet je zeker dat de beste dj’s uit de dancescene jou geen seconde stil zullen laten staan. Met een nog groter festivalterrein dan vorig jaar, kunnen danceliefhebbers uit heel Nederland hun hart ophalen in Overijssel.

Dance muziek bij Boulevard Outdoor

Op de timetable van Boulevard Outdoor van vorig jaar stonden genoeg dance dj’s die een dag lang het festivalterrein hebben platgespeeld. Met een nog uitgebreidere timetable dan vorig jaar verwachten we in 2018 nog meer festivalbezoekers te mogen ontvangen zodat we met recht kunnen zeggen dat Boulevard Outdoor toch echt hét dance festival van 2018 in Overijssel is. Op de mainstage zijn dit jaar weer genoeg artiesten te vinden die met hun dancetracks ervoor zorgen dat ze aan de andere kant van Overijssel nog gehoord zullen worden. Voor de liefhebbers van hardstyle is er ook dit jaar genoeg ruimte in de Dangerouzmind area om de vloer eruit te stampen. Met een nog dikkere line-up voor deze tent dan vorig jaar, belooft het er dit jaar nog harder aan toe te gaan.

Houd je liever van iets rustige muziek, dan zijn op de andere stages van het dance festivalterrein genoeg andere plekken waar je kunt genieten van de muziek. Naast losgaan kun je natuurlijk ook uitrusten op het strand of in het gras. Onder het genot van een drankje en dancetracks op de achtergrond kun je genieten van het prachtige uitzicht dat het Lageveld te bieden heeft.

Dance festival kaarten voor 2018 bestellen

Wil je hét dance festival van 2018 in Overijssel niet missen? Bestel dan snel jouw kaarten voor Boulevard Outdoor nu ze nog beschikbaar zijn. Mocht je al kaarten hebben gekocht, dan ontvang je deze pas wanneer je alle namen van de dance festivalbezoekers hebt ingevuld. Door het personaliseren van de festivaltickets gaan we namelijk zwarthandel tegen en zorgen we ervoor dat andere festivalbezoekers ook tickets tegen een eerlijk prijs kunnen kopen. Let wel op dat de namen die je invult op de tickets, identiek zijn aan de namen die op het paspoort of de ID-kaart staan. Bij de deur zullen we namelijk om een identiteitsbewijs vragen.

We hopen je dit jaar bij Boulevard Outdoor, hét dance festival van 2018 in Overijssel, te vinden zodat we er, net als vorig jaar, weer een onvergetelijke dag van kunnen maken!