SO90’s

Vorig jaar konden liefhebbers van muziek uit de jaren ’90 eventjes terug in de tijd op Boulevard Outdoor en dit jaar is de So90’s stage terug! Wederom kun je de hele dag door genieten van de beste muziek van vroeger!

GERARD EKDOM

Een man met veel talent!

Bekend van 3FM, het glazenhuis en zijn ongekende muziekkennis. Nu is hij radio DJ bij Radio 2 en is hij niet weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met zijn kennis van elk muziekgenre vormt Gerard zichzelf als een ware held achter de draaitafels. Bekend van de so90’s edities in Lucky zal hij ook op Boulevard Outdoor 2017 de tent op zijn kop zetten. Zorg dat je er bij bent!

DJ LARS

DJ Lars is een ervaren allround georiënteerde dj. Door zijn spontane interactie met het publiek en veelzijdige platenkeuzes is deze dj voor elk feest een graag geziene gast. Van Feestmuziek tot aan Disco Classics, van top40 tot club. Zo is DJ Lars te spotten in discotheken en losgaande feesttenten tot aan besloten en stijlvolle feesten. Door zijn opzwepende draaistijl, zijn verrassende mixen en zijn enthousiaste manier van presenteren weet DJ Lars van elke gelegenheid wel een feest te maken.

MC THE LEGION

De sfeer is er niet mee… HO WACHT? De sfeer is er niet meer? Niet bij MC THE LEGION!
Waar deze man is, is het feest aan! Samen met jou zorgt hij dat de meezingers op zijn max mee worden gezongen.

FLASHBACK HEROES

Back to the 90’s & 00’s met Flashback Heroes! Gekkenhuis dus. Deze twee gasten weten iedere dansvloer om te toveren in een ware 90’s en 00’s walhalla.
Ken jij die oude hitjes, meezingers en dansplaten nog? Kom Flashback Heroes checken op Boulevard Outdoor 2017!

SWINGO BINGO

Denk je bij het woord Bingo aan een buurthuis vol stempelende bejaarden of een campingavond in de kantine, knus onder een tl-balk?
Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met Swingo Bingo!

Ons Swingo-team neemt je mee naar een show vol interactie, afwisseling en verassende momenten waarin 1 thema centraal staat; entertainment!
Mensen die het aandurven om een potje Swingo Bingo mee te spelen krijgen van de Swingo ladies een Swingo kaart waarmee je kans maakt om dé Swingo King of Swingo Queen van de avond te worden. Wie wil dit nu niet?

Het principe is eenvoudig: Hoor je het muzieknummer voorbij komen die op de kaart staat dan kruis je deze aan. Wanneer je een rij of volledige kaart vol hebt roep je: ‘’SWINGO!!” en winnen jij en je team een fantastische prijs.
Foute swingo, feest swingo, 90’s swingo en nog veel meer thema’s behoren tot de mogelijkheden. Niets is te gek!
De bingokaarten worden gedrukt, de dj’s staan klaar en de chaos begint!

NADIR

Het begon allemaal met een cassettedeck. Net als de DJ’s van vroeger, begon ook DJ Nadir met het opnemen van muziek via de radio en CD. Maar hier kon hij nog niet veel mee, dus heeft hij het later uitgebreid naar een dubbeldeck CD-speler en een mengtafeltje en zo begon het avontuur.

Het eerste feest waar DJ Nadir draaide, was een R&B-feest. Hier was hij 17 jaar oud en heeft hij een aantal jaren gedraaid. Na een tussenpauze van ruim drie jaar, is het draaien toch weer gaan kriebelen. Zo doende begon hij op zijn 23e weer met draaien. Sindsdien draait hij allerlei soorten muziek en is hij een allround DJ. Van 80’s tot house, van apres-ski tot urban: DJ Nadir draait het allemaal.

Tegenwoordig is DJ Nadir resident DJ bij Cafe Budde te Nijverdal en Discotheek Lucky & Co te Rijssen. Ook is hij te vinden op bruiloften, schoolfeesten, festivals, themafeesten, bedrijfsfeesten en voorprogramma’s van bands.

Lonchi

100% dansen, zingen, gekkigheid en feest! Onmisbaar op Boulevard Outdoor 2017!