Mainstage

The best festival music, dit jaar houdt de mainstage niet vast aan een muziekstijl, maar zal het feestgehalte van de muziek de boventoon voeren! Je mag veel verschillende acts verwachten die helemaal hot zijn op dit moment, van house en moombahton tot urban en trap, alles wat er tussen zit, jij gaat het dit jaar beleven op Boulevard Outdoor!

SOPHIE FRANCIS

Al op jonge leeftijd wist Sophie Francis dat muziek haar ding was. Ze volgde dj-lessen in Eindhoven en met wat vrienden begon ze al snel met het maken van eigen nummers. Ondertussen was ze menig avond terug te vinden achter de draaitafels onder de naam Sophie’s Choice, wat in het najaar van 2015 Sophie Francis werd.

Al dat jaar tourde ze door Zuid-Afrika en was ze te zien op de nationale tv.

Begin 2016 verschijnen haar eerste singles, Drop Of A Dime, Up In This en Bad Boy waarmee ze onder meer de steun van Ummet Ozcan, Thomas Gold en Tiësto weet te winnen. Haar vierde track, Annihilate, wordt op Soundcloud meer dan twee miljoen keer aangeklikt. Ondertussen rondde ze haar studie af en is ze klaar om de wereld te veroveren met haar beukende beats en toffe shows!

ALI B

Ali Bouali (Zaanstad, 1981) is een rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker. Het grote publiek leert hem kennen door de nummer 1 hit Wat zou je doen met Marco Borsato, opgenomen tijdens één van de zes uitverkochte Kuip-concerten in 2004.

Naast artiest is Ali B platenbaas en beheert hij zijn eigen management- en entertainmentbedrijf SPEC Entertainment. Ook richtte hij in 2013 samen met Najib Amhali een eigen TV-productiehuis op, genaamd North Sea Camel. Als gastspreker stond hij meerdere keren samen op het podium met sprekers als Deepak Chopra, Stephen Covey en William McDonough. Naast jury lid bij The Voice of Holland is hij ook nog steeds actief als artiest!

THE PARTYSQUAD

Dj’s/producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen de energetische en zeer populaire groep The Partysquad. Sinds 2009 is het duo goed voor internationale releases van singles en remixes, op labels als Spinnin’ Records/Rebel Yard, Top Notch, Mad Decent en Dim Mak.

The Partysquad is al tien jaar één van de meest populaire dj-formaties in Nederland. Maar in 2008 besloten Ruben en Jerry dat ze zover waren om hun talenten ook internationaal te laten shinen. Alleen kan succes niet altijd zonder tegenslagen komen, want terwijl het duo in Ibiza was om voorbereidingen te treffen, kwam hun muzikale carrière onverwacht tot stilstand. Door een auto-ongeluk belande Jerry in een coma, met het resultaat dat Jerry’s carrière, en uiteindelijk The Partysquad, voor een onbepaalde stil kwamen te liggen.

Maar Jerry gaf niet op, hij revalideerde langzaam en was in 2010 weer in staat om aan de game deel te nemen. Samen met Ruben maakte hij zijn comback, de wereld was er klaar voor om The Partysquad te omarmen.

FREDDY MOREIRA

Naast energieke tracks en heerlijke deuntjes staat Freddy Moreira bekend als een echte vrouwenmagneet.

Freddy is één van de meest geboekte artiesten in Nederland en reist het hele land af met zijn tracks als ‘Omlaag’, ‘Mood voor loving’ en ‘bewegen’. De ongekende vibe en heerlijke ritmische muziek zorgen voor een intens lekkere sfeer tijdens zijn sets. Freddy is daarom niet te ontbreken op Boulevard Outdoor 2017!

DIGGY DEX

Koen Jansen begint in 1995 onder de naam De Profeten met rappen. Later is hij één van de leden van DAC met wie hij in 2002 en 2005 twee albums uitbrengt. Ondertussen timmert Diggy Dex ook solo aan de weg met zijn eerste album Verhalen Vanuit De Sofa als resultaat in 2006.  In 2009 scoort hij zijn eerste hit in de Top 40 met Slaap Lekker (Fantastig Toch), de track met Eva De Roovere die de achtste plaats bereikt.

In 2014 brengt hij onder zijn eigen label zijn vierde album Do It Yourself uit. Een jaar later levert hij bij Giel Beelen een wekelijkse rap-column. In oktober van 2015 verschijnt Treur Niet (Ode Aan Het Leven), een track die hij samen met JW Roy opnam.

Samen met Ali B maakt hij in het voorjaar van 2016 de track Ik Huil Alleen Bij Jou, dat zijn derde hit in de Top 40 wordt. Vrij snel daarna verschijnt ook Morgen Komt Het Goed, een nummer dat hij schrijft naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Brussel op 22 maart. Op 23 september verschijnt zijn vijfde studioalbum Golven met daarop ook een samenwerking met Paul De Munnik, Laten We Dansen. Voor de wintereditie van Groots Met Een Zachte G van Guus Meeuwis maakt hij met hem een muzikaal jaaroverzicht, Tabee.

DIRTCAPS

Dirtcaps zijn Max Oude Weernink, Danny Groenenboom en Tim Haakmeester. De heren hebben dan ook maar één missie als ze bezig zijn – ze willen je laten dansen!

Met Money On My Mind, hun samenwerking met The Million Plan, is hun grote doorbraak bij het brede publiek. Een hit wordt het niet, want de single blijft in 2013 steken in de Tipparade. Dat gebeurt ook met Weekend (de samenwerking met Kraantje Pappie, Sjaak en FeestDJRuud) en Miljoenen (samen met Jebroer).

In 2015 doen ze opnieuw van zich spreken met Fools Paradise, de samenwerking met Rochelle.

Deze gasten kunnen er wat van en dat zul je zeker ook zien dit jaar op Boulevard Outdoor 2017!

F1RSTMAN

F1rstman is een Muzikant uit Nederland met Pakistaanse roots. Zijn echte naam is Hassan Syed , Geboren op 30-07-1992 en op zijn 3de verhuisd naar Nederland. Opgegroeid in een multiculturele Samenleving met veel Caribische Surinaamse Marokkaanse & Turkse invloeden. Al vroeg begon zijn interesse in muziek.

Op zijn 6de beheerde Hassan het Percussie Component in muziek volledig. Rond zijn 11de begon Hassan ook mee te doen aan musicals van Joop vd Ende o.a Lion King the musical. Zodoende maakte hij veel ontwikkelingen mee in de muziekgenre , op zijn 12de is hij geinterresseerd geraakt in urban muziek. En begon ook als beatboxer zijn strepen te verdienen in de muziek scene. Met de jaren door leerde hij alle snufjes in de muziekwereld kennen. En nu is F1rstman dus bezig met zijn opmars in de muziekscene in Nederland en wereldwijd.

Met regelmatig shows door het hele land als MC in clubs als Act in clubs & Festivals en als Docent op middelbare scholen. F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn positive message nog heel lang verspreiden. Give A Smile , Create A smile. ” F1rstman”

BOOGSHE

Boogshe is al een heel aantal jaren succesvol als recording artiest, MC en singer/songwriter. Ze heeft samengewerkt met grote namen als Laidback Luke, Starkillers, STFU, DJ Jean en Ralvero. Boogshe zorgt voor een ongekende sfeer en weet elk feestje gaande te houden. Boogshe is dan ook echt een heerlijke sfeermaker en onmisbaar op Boulevard Outdoor 2017!

DJ DANJAH

Dj Danjah (Daan Mooren, 1980) is deejay, producer en evenementenorganisator. Hij is het brein achter de YummYumm dance events in Nederland. Danjah’s roots liggen in de old skool hiphop en funk, maar juist zijn grensverleggende, genre-overstijgende eclectische stijl maakt hem een gewilde deejay in het clubcircuit. De afgelopen twee decennia draaide hij op diverse grote evenementen en in toonaangevende clubs als Emporium, De Zwarte Cross, Club Air and Jimmy Woo.

Danjah’s mixtapes en mash-ups zijn geliefd bij een groot publiek. Zijn passie voor beats en blends, de innovatieve, dynamische stijl en zijn eigengereide ondernemerschap, vormen het vertrekpunt voor zijn eigen YummYumm events. Met succes. De lekkerste, heetste beats, back-to-back gemixt door een zorgvuldig geselecteerd deejayteam, vullen dansvloeren in diverse clubs in het land. En daarbuiten. Onlangs ging YummYumm internationaal en is voortaan ook in Manchester   te beleven. Een forse stap vooruit en een van de vele ambities die Danjah koestert!

BOXOY

BOXOY staat nog maar aan de start van zijn carrière, maar heeft al bewezen dat hij gemaakt is voor de dj-scene. Zo heeft hij een samenwerking gehad met Pyrodox. Deze samenwerking kreeg massive support. Boxoy is ook de winnaar van Kunstbende 2016 en draait daarom op Mysteryland 2017!

BOXOY staat bekend om zijn authentieke persoonlijkheid en zijn energie tijdens zijn performance. Hij spreekt in zijn muziek en het hele totaalplaatje klopt. Met zijn energieke trap beats en future bass laat hij een indruk achter die je niet snel zal vergeten.

 

BWESS

BWESS is een talentvolle DJ uit het Oosten van Nederland. BWESS staat aan het begin van een mooie toekomst, maar heeft nu al een behoorlijk lekker CV aan optredens! Laat je verrassen en kom hem checken op Boulevard Outdoor 2017!

Mike Marsman

Mike Marsman, een nieuwe naam in de scene, maar wel met de nodige ervaring. Zonder enige vorm van branding, draait Mike al in verschillende clubs en op festivals in Nederland. Met zijn energieke, toch sexy house en eclectische beats laat hij de harten van zijn crowd sneller kloppen. Ook afgelopen jaar mocht de internationale ervaring niet ontbreken. Hij draaide aan de Spaanse Costa van Mallorca in Discotheek Veronica en in Duitsland op High Rise Festival. Hoog tijd voor een professionele aanpak.

Naast dat Mike DJ is, produceert hij ook zelf, binnenkort zal er nieuw werk van hem verschijnen.

Een mooie opvulling voor de Mainstage op Boulevard Outdoor 2017!