Het Speelbos

Heerlijke technobeats midden in het bos! Het Speelbos is vorig jaar een waar succes gebleken en zal daarom ook terugkeren op Boulevard Outdoor! Ook nu mag je weer een heerlijk opbouwende line-up verwachten, lekker dromerige techno aan het begin en het zware beukwerk op het eind, waar de bomen een ideale setting vormen!

GREG DENBOSA 🇫🇷

Greg Denbosa is een Franse DJ en producer. Hij is gefascineerd door de technostijlen die vanaf het begin al zijn ontstaan. Geïnspireerd door grote namen uit de techno-scene en zijn progressive techno en dansbare muziekstijl maken Greg Denbosa een complete artiest. Hij is lid van ROYAL CLUBBERS, tekende zijn eerste productie bij Moozaa Records met ‘The Sampler Housecast Vol. 1’ en je kan hem vinden op Banquise FM elke woensdagnacht waar hij zijn muzikale hoogstandjes aan de wereld presenteert. Bereid je voor op een heerlijke set op Boulevard Outdoor 2017!

WHPHR

Brandon en Stefan, beter bekend als WHPHR is een DJ duo uit Almelo. Hun aanraking met Techno was als liefde op het eerste gezicht!
Niet heel veel later begonnen zij met draaien en produceren. Geïnspireerd door de muziek van Drumcode, MINUS en SCI+TEC geven zij een eigen draai een hun heerlijke sound. Hun stijl kan omschreven worden als verrassend, stevig en energiek! Bereid je dus voor, want dit jaar staan ze op Boulevard Outdoor!

MAGOII

Nadat ze vorig jaar het Speelbos compleet ontworteld hebben met hun geniale set was het dan ook geen moeilijke keuze om ze dit jaar weer af te laten sluiten. MAGOII krijgt maar liefst 3 uur lang de tijd om opnieuw te laten zien wat ze in huis hebben. Als er 2 heren hun publiek kunnen laten zweten dan is het MAGOII WEL. Maak je klaar voor een 3-uur durende techno trip zoals je nog nooit hebt meegemaakt. ARE YOU READY?!

Baïn

Als onderdeel van het duo Magoii is Baïn ook solo lekker bezig. Naast verschillende landelijke gigs is hij druk met produceren en komt hij binnenkort met een eigen EP. Baïn ademt techno en dat kun je merken in zijn veelzijdige setjes. Hij zal dan ook het Speelbos op 1 juli op gepaste wijze openen.

Lars Peters

Lars zijn dj carrière is eigenlijk voor de grap begonnen met wat vrienden in de garage. Al snel bleek dat de garage te klein was voor Lars zijn liefde voor Techno en zocht hij een groter publiek. Die heeft hij gevonden. Als resident van Le Garage Techno kan hij er als geen ander voor zorgen dat het publiek helemaal los gaat. Zijn liefde voor Drumcode hoor je meteen terug en zijn platenkeus is geniaal. We zijn dan ook heel blij dat Lars ons Speelbos komt platspelen.

Maät

Deze Amsterdamse dj / producer met roots in Almelo begon al op jonge leeftijd het Techno genre te ontdekken. Zijn liefde voor de muziek laat hij maar al te graag horen en we kunnen niet wachten om hem te zien spelen in ons mooie bos.