De FeestKeet

Het feestnummer van Boulevard Outdoor! Van smartlappen tot aan de polonaise, van apres-ski tot aan de meest vreemde activiteiten, kortom, hou je van Gekkigheid, dan is De Feestkeet echt iets voor jou

SNOLLEBOLLEKES

Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren. Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”
Hierna besloot  Berk Music de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn en ontstond de opvolger Snollebolleke die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014! In veel hitlijsten staan de liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations.
De zomersingle Bam Bam (Bam) uit 2014 is de allergrootste zomerhit ooit geworden, waarbij de lambada in het niets zal vallen. Sinds begin 2014 speelt Snollebollekes menig zaal plat en ook de zomertour door Spanje en Portugal was een weergaloos succes.
Kers op de taart was de uitreiking van de BumaNL award voor beste single van het jaar voor “Vrouwkes”.
Deze prijs ontvingen we van de prachtige Antje Monteiro aan de Parade in Den Bosch………ooooeeeh lekker.
In 2015 schudt hij door en zoekt verkoeling met Lekker Likkie, dit najaar gaan we Links Rechts! Carnaval 2016 vieren we met Feestmutsen. Het creatief gestoorde team van Snollebollekes heeft een plaat gemaakt waarmee het feestseizoen weer volledig op z’n kop gaat.
Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.
In 2017 gaat in vliegende vaart van start met een uitverkocht Feest van het Jaar en de release van Feestalbum van het Jaar … En Door

HENK DISSEL

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen.

Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert.

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.

De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land.

De laatste single van Henk is genaamd: ‘Vlinderslag’. Deze track was bij verschillende radiozenders schijf van de week en is in verscheidende playlists opgenomen.

In september 2014 ontving Henk uit handen van Antje Monteiro de BumaNL Award voor Grootste Talent. Het afgelopen jaar stonden de singles ‘Jij en Ik’ en ‘Stap voor Stap’ hoog in de charts. De videoclip van ‘ Stap voor Stap’ is al meer dan 400.000 keer bekeken.

RR DJ CREW

Rooie Rinus, wie kent hem niet?
De rasentertainer in hart en nieren. Maar wist u dat Martijn (Rooie Rinus) en Niek (geluidsman Rooie Rinus) ook te boeken zijn als Party DJ Duo.
Doordat ze regelmatig in het voorprogramma staan van Rooie Rinus weten deze jongens als geen ander hoe ze het publiek moeten bespelen.

100% polonaise 200% party en 300% entertainment! En wie weet pakt Martijn ook nog wel de microfoon om het feest nog gekker te maken!
Kortom met deze 2 jongens heeft u hèt feest van Boulevard Outdoor 2017!

DJ PASCAL

All-round DJ Pascal! Geen genre waar hij niet in thuis is.

Op jonge leeftijd was hij al bezig met licht en geluid en sinds 5 jaar mag hij ook DJ voor zijn naam zetten.

Pascal is voor elk feestje geschikt want zoals hij altijd zegt: “Ik sta er niet voor mijzelf maar voor de mensen”.

Het begon met kleine tuinfeestjes en verjaardagen. Dat heeft zich uitgebreid tot bruiloften, festivals en discotheken zoals Lucky, Billzz, Boulevard Outdoor en Strongmanrun.

Het liefste mixed Pascal de oude klassiekers en guilty pleasures door de nieuwste hits in de elektronische dansmuziek.
Pop, rock, nederlandstalig, feest, top 40, R&B, EDM en ga zo maar door…
Niets is te gek, alles kan en alles mag!