Dangerouzmind

Voor het derde jaar op rij kunnen liefhebbers van de hardere stijlen weer helemaal los in de Dangerouzmind area, inmiddels uitgegroeid tot een begrip in hardstyleland. De hele dag door kun je genieten van de beste opkomende en gevestigde hardstyle namen en traditiegetrouw zal er afgesloten worden met kwalitatieve hardcore!

TITAN THE ONE WHO KNOCKS (Live)

Titan is hungry for more! Met een succesvolle ‘The One Who Knocks’ editie op het Almere Strand heeft Titan het Noorden van het land veroverd en is zijn vizier nu op het oosten gericht. Zaterdag 1 Juli staat er een brute aanval gepland op het Lageveld waar Titan voor eens en altijd zal afrekenen met Wierden en Boulevard Outdoor. Onwijs harde tracks en een dosis adrenaline zijn de ingrediënten van zijn set(s) en hij zorgt ervoor dat de meeste rauwe hardstyle het publiek in wordt gepompt. Are you ready for this?

B-FRONT

B-Front is de alias van de Nederlandse hardstyledj en producer Bob van der Palen uit Veldhoven.

Op 8-jarige leeftijd raakte Bob in contact met muziek, waarna hij op 10-jarige leeftijd trance begon te produceren in de studio van zijn buurman. In 2005 had Bob zijn eerste release met ‘Motherfucking Psycho’ op ‘DJs Records’, gevolgd door de hit ‘Lunatick’ in 2006. Samen met Adaro, Frequencerz en Ran-D richtte Bob in 2015 zijn eigen label op: Roughstate.

Bob is niet alleen actief onder de naam B-Front: samen met Frequencerz maakt hij onderdeel uit van de live-act ‘B-Freqz’. Daarnaast heeft hij samen met Frontliner de live-act ‘B-Frontliner’, en maakt hij ook onderdeel uit van de act ‘2-Sidez’ met Jaimy Ernste.

SUB SONIK

Ilmar Hansen a.k.a. Sub Sonik krijgt de afgelopen tijd full support van grootheden als Brennan Heart en is wat je noemt een frisse wind in de raw hardstylescene. Inmiddels gaat het keihard en is deze (raw) hardstyle dj  verantwoordelijk voor monsterhits ‘Headbanger’, ‘Look At Me Now’ en de legendarische remix van Darude’s ‘Sandstorm. Hij is er dit jaar bij op Boulevard Outdoor 2017!

PHUTURE NOIZE

Op 11 september 1994 trad Marco Spronk de wereld in. Volgens de Brabander is hij sinds dat jaar al bezig met het maken van ‘weird shit’. Waarschijnlijk wist de jonge dj/producer toen nog niet hoe ver hij het zou schoppen. Alleen vorig jaar al bracht Phuture Noize ongelooflijke dikke platen uit. Denk aan Shallow Waters, The Worlds Beyond en een remix voor Level van Delete. Phuture Noize staat garant voor een energieke boost tijdens Boulevard Outdoor 2017!

HARD DRIVER

Wat is begonnen als een mysterieuze live act met een ongelofelijk energiek niveau met magie is de man achter dit mysterie niet meer weg te denken uit de Hardstyle-scene. Hard Driver is een geest, een mysterie en een raadsel met producties die alle verwachtingen overtreft in zijn sets en dat gecombineerd met een heleboel energie. Dat wordt gegarandeerd beuken op Boulevard Outdoor 2017!

D-FENCE

D-Fence is een van de toppers uit de Neophyte Records stal. Deze (onbekende) man staat bekend om zijn masker en om zijn waanzinnig dikke tracks waarbij hij veel viral gaande video’s op de hak neemt. Hij is ongekend in de Hardcore scene en het publiek kent hem alleen als D-Fence. Één ding weten we zeker, de man achter dit masker is niet te stoppen!

The Principal 🇦🇺

Sam Rowland uit Australië is al meer dan tien jaar DJ. Met twee eerdere optredens in Rijssen op Dangerouzmind in 2014 en 2016 als DJ Practice, keert hij nu terug naar Nederland met zijn nieuwe project, als DJ The Principal.
Gewapend met veel mashups, edits en DJ-Tools, zal hij het beste van uit de Raw en de melodieuze stijlen brengen. (waarschuwing; koala’s en kangoeroes inbegrepen)

Hypnose

Tijs Kolhoop & Auke Baan uit Rijssen, beter bekend als DJ-duo HYPNOSE, produceren inmiddels al 4 jaar heerlijke beuk platen! Het werd tijd voor een stapje hogerop. Inmiddels staan ze onderaan de berg, maar zien een glansrijke toekomst tegemoet. Het begin is gemaakt! Met onder andere support van Brennan Heart gaat het balletje wel rollen. HYPNOSE focust zich op Hardstyle in de breedste zin van het woord.

Er is geen limiet! Houdt deze gasten in de gaten en kom ze checken op Boulevard Outdoor 2017!

SJAMMIENATORS

Gordon van Asselt & Lorentz Bökkerink aka Sjammienators zijn twee jongens uit het Oosten van Nederland. Ze zijn verslaafd aan hardcore al vanaf een jonge leeftijd. Dit duo begon in 2012 en sindsdien hadden ze het produceren al aardig onder de knie. Houdt een oogje op deze jongens, want je gaat niet alleen op Boulevard Outdoor 2017 van ze horen, maar nog veel meer in de toekomst!

JONES

Zijn sets worden aangedreven door nostalgie, een scherp oor voor de juiste klassieker en een energieke perfomance achter de decks. Deze unieke dynamische DJ draaide op de grootste festivals in Nederland. Afgelopen jaar trad hij op Defqon.1, Q-base, WiSH Outdoor, Intents Festival en X-Qlusive Holland XXL, om er maar een paar te noemen. Dit indrukwekkende lijstje is inmiddels weer aangevuld met een opvallende prestatie in de HMH op B-Front’s X-Qlusive, begin dit jaar. Boulevard Outdoor 2017 mag daarom ook niet ontbreken en kan iedereen zich weer herinneren waar het allemaal begon met die aanstekelijke klanken van de klassieke hardstyle!